Uložené

Nastavení čtení

Položky a nastavení ve výchozím stavu zůstávají v tomto prohlížeči, bez automatické synchronizace a oznámení. Ruční synchronizaci účtu lze zvolit samostatně.

Uložené položky účtu

Use Google to move saved lists between devices. This does not link or merge app or community accounts. Signing in alone does not read or upload saved items.

Sync is manual. After adding or removing saves, review and apply again to share changes with another device. Opened-article history and reading preferences are not uploaded.

Zpracování…

Otevřené články

Volitelné a ve výchozím stavu vypnuté. ID, verze článků a čas otevření se ukládají v tomto prohlížeči pro rozlišení nových a změněných textů. Nic se neposílá na server.

Až 500 článků. Zaznamenává otevření viditelné stránky, nikoli přečtení. Jazyky sdílejí verzi článku. Vypnutí smaže historii, uložené položky zůstanou.

…

Smazat historii

Smazat zaznamenané verze? Otevřené stránky se zaznamenají až při další návštěvě.

Ukládá se v tomto prohlížeči. Vymazání jeho dat odstraní tyto položky.

Uložené · …